Shopify
Desinstalatu Synq
Desinstalatu Synq Shopifyko administrazio-paneletik. Zure produktuak zure dendan geratzen dira.
2026ko urrian eguneratua2 min irakurtzeko
Desinstalatu
- 1Shopifyko administrazio-panelean, ireki Settings › Apps.
- 2Bilatu Synq eta sakatu Uninstall.
Zer gertatzen da
- Zure produktuak Shopifyn geratzen dira, beren prezio, stock eta xehetasunekin.
- Prezioak ez dira gehiago eguneratzen. Desinstalatu ondoren ez da araurik exekutatzen.
- 48 ordu inguru geroago, Shopifyk zure dendaren datuak ezabatzeko eskatzen du, eta Synqek ezabatu egiten ditu.
Instalatu berriro
48 orduko epean, Synqek utzi zenuen lekutik jarraitzen du.
Epe hori igarota, Synq hutsetik hasten da. Hasierako konfigurazioa berriro egin beharko duzu, eta agian zure produktuak berriro lotu beharko dituzu, Lotu lehendik dituzun produktuak gidari jarraituz.
Kontuan izan
- Ordaintzeari utzi nahi badiozu soilik, pasa Free planera. Ikusi Fakturazioa, plan-aldaketak eta ezeztapena.
- Produktu bat gelditzeko desinstalatu gabe: Inventory › ⋯ › Unlink from synq.
Lagungarria izan zaizu gida hau?